Tuesday, 31 January 2012

Invatati limba engleza @casa, in weekend, la birou


Dragi cursanti si potentiali elevi Lexis, 

Ceea ce vrem sa va propunem la inceput de an este o strategie pe care noi o numim "blended learning". Este vorba de o combinatie: invatare la distanta, activitate independenta, dar controlata online de un profesor si un numar de lectii profesor-elev intr-un spatiu conventional (sala de clasa).

In felul acesta, dumneavoastra economisiti timp, va familiarizati treptat si va stabiliti ritmul propriu de invatare. Metoda este comoda si necostisitoare pentru cursant si va ajuta sa construiti treptat relatia cursant - profesor. Dupa aceasta faza veti putea incerca si un curs scurt (40, 60 sau 80 ore) profesor - elev si de ce nu, chiar integrarea intr-o grupa.

Daca propunerea noastra vi se pare potrivita, va rugam sa ne contactati pentru a discuta toate detaliile care va mai intereseaza sau pentru a programa o demonstratie la sediile noastre din Bucuresti, Brasov, Constanta, Pitesti, Ploiesti, Sibiu. 

Pret: 196 EURO (TVA inclus)
1.  Aplicaţia software unica pe plan mondial(curs complet pe diferite nivele pentru adulti - scris, citit, gramatica, dar - cel mai important - si de corectare permanenta a pronuntiei)
Echipamentul (cască + microfon)
2. 10 ore predare/ consultatii cu profesor

Pretul se refera la un curs cu durata de 3 luni de la data activarii aplicatiei.
Unul dintre avantajele acestui tip de curs este flexibilitatea programului de lucru:
• Nu depindeti de orarul scolii
• Nu sunteti nevoit sa va planificati un program fix de lucru.
• Aveti posibilitatea sa intrerupeti cursul, anuntand centrul de monitorizare, pe orice durata si sa reluati studiul atunci cand timpul va permite. In felul acesta, dispuneti de aplicatia achizitionata, pe o durata practic nelimitata, pana la finalizarea cursului.

De ce este BurlingtonEnglish un program unic?

Aplicatia sa adapteaza caracteristicilor vocale ale utilizatorului, in functie de limba materna, sex si varsta. In felul acesta, dificultatile de pronuntie sunt identificate si procesate pentru a se stabili cele mai potrivite demonstratii si instructiuni pentru imbunatatirea accentului.

No comments:

Post a Comment