Trinity College London

Toate deciziile importante pentru acest an scolar au pornit de la rezultatele sondajului efectuat in mai 2009, pe un esantioan de 3.000 cursanti Lexis si parinti. Chestionarul “Customers’ Needs and Satisfaction” a dat raspuns la intrebarea: De ce sunt romanii interesati de studiul limbilor straine? Cunoasterea temeinica a limbilor straine mareste sansa la angajare si succesul academic?

Programa scolara elaborata cu sprijinul Departamentului educational Lexis a fost completata si actualizata pentru a oferi aceasta pregatire, iar certificarea competentelor de comunicare este garantata prin examenele Trinity College London: GESE (Graded Examinations in Spoken English), ISE (Integrated Skills in English) si nu in ultimul rand SEW (Spoken English for Work).

SEW – limba engleza autentica pentru locul de munca – a fost lansat in septembrie 2009. Zece angajati Lexis din departamentele Relatii publice, Financiar si Resurse umane au fost primii candidati care au sustinut acest examen in Romania.
Pregatirea pentru acest examen s-a dovedit relevanta pentru toate aceste domenii de activitate, oferind candidatilor oportunitatea de a-si dezvolta experienta si abilitatile in comunicare, de a sustine prezentari, de a da si organiza interviuri pentru angajare sustinute in limba engleza. Aceasta noua forma de examen acopera patru nivele de competenta lingvistica (SEW 1 – SEW 4), compatibile cu nivelele B1 – C1 (CERF).

(NEW!) - October 8, 2012 
ISE - Integrated Skill in English - is an assessment of all four language skills:

  • writing includes a portfolio of written work
  • reading and writing
  • listening
  • speaking (a one-to-one examination with a native English-speaking trinity examiner)
ISE is suitable for young adult learners for educational purposes (college application or the Romanian Baccalaureat exam)

Assessment components
Portfolio: a collection of written work that the candidate present to the Trinity Examiner to prove the best work they can produce. Students are free to use any facilities and resources.

Controlled Written examination: a reading and writing examination paper taken under examination conditions.

Interview: a face-to-face discussion of a topic that the candidate has prepared and a conversation about the portfolio (+ interactive and listening tasks at higher levels).

Visit the pages below for more information: